Warmtepomp kopen? Wij helpen u graag!

Met een warmtepomp van Green Energy Solutions verwarmt en verkoelt u uw huis op een duurzame manier. Onze populairste varianten van de OUTES warmtepompen kunnen nu kosteloos aan u worden verstrekt, dankzij de lucratieve ISDE subsidie. Deze subsidieregeling dekt de volledige aanschafprijs van de warmtepomp, waardoor u na installatie uw investering volledig terugkrijgt.

U kunt met een warmtepomp helemaal van het aardgas af, maar u kunt een warmtepomp ook combineren met uw eigen cv-ketel. Green Energy Solutions levert uitsluitend warmtepompen van topkwaliteit met alle modules standaard inbegrepen. Onze warmtepompen hebben een vermogen van 4 tot en met 16 watt en zijn beschikbaar als split en monobloc variant. Om te bepalen hoeveel vermogen u nodig heeft adviseren wij u om een warmteverliesberekening te maken, Green Energy Solutions kan u hierin verder adviseren.

De investering in warmtepompen is op dit moment gunstiger dan ooit dankzij de ISDE warmtepomp subsidie. Daarom is het zeker nu heel interessant om een warmtepomp in uw huis te plaatsen. Daarnaast wordt de hybride warmtepomp vanaf 2026 de standaard, bij vervanging van de cv-ketel dient u over te stappen op een hybride warmtepomp in combinatie met een hr-ketel.

Ook voor grote bouwprojecten bieden de warmtepompen van Green Energy Solutions de ideale oplossing. Onze op maat gemaakte warmtepompsystemen zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van grootschalige projecten, waarbij we streven naar maximale energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze warmtepompoplossingen uw project kunnen transformeren. Met ons eigen team van adviseurs en monteurs zijn wij dagelijks bezig om Nederland een stukje duurzamer te maken.

Geschikt voor

Particulieren
Bedrijven

Contacteer ons 085-3016455

Officiële distributeur

outes

Warmtepomp kopen?


Wilt u een warmtepomp kopen, inclusief installatie? Bekijk hieronder ons aanbod.

outes split warmtepomp

Split lucht-water
warmtepomp 4 - 8 kW

De meest gebruikte warmtepomp voor een gemiddeld huishouden. Deze split warmtepomp bestaat uit een binnen- en buitenunit en is een totaaloplossing voor verwarming & koeling van uw huis en warm water.

MEER INFORMATIE
outes split warmtepomp

Split lucht-water
warmtepomp 10 - 16 kW

Heeft u een groot huis? Geen probleem, dit is de warmtepomp voor u. Deze split warmtepomp bestaat uit een binnen- en buitenunit en is een totaaloplossing voor verwarming & koeling van uw huis en warm water.

MEER INFORMATIE
outes monobloc warmtepomp

Monobloc lucht-water
warmtepomp 4 - 16 kW

Geen ruimte in huis? Geen probleem, dit is de warmtepomp voor u. Deze monobloc warmtepomp bestaat alleen uit een buitenunit en is een totaaloplossing voor verwarming & koeling van uw huis en warm water.

MEER INFORMATIE
outes warmtepompboiler 200 liter

Warmtepompboiler 200L

Optimaal voor efficiënte warmwaterproductie. Compact en ruimtebesparend, biedt deze 200 liter boiler een krachtige oplossing voor uw warmwaterbehoeften.

MEER INFORMATIE
outes warmtepompboiler 300 liter

Warmtepompboiler 300L

Ideaal voor uitgebreide warmwaterbehoeften. Compact en ruimtebesparend, biedt deze 300 liter boiler een robuuste oplossing voor het leveren van warmwater in uw woning.

MEER INFORMATIE

Wat is een warmtepomp?

Een warmtepomp is een energie-efficiënt systeem dat warmte uit natuurlijke bronnen haalt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bronnen als:

 • Lucht
 • Water

Vervolgens gebruikt de warmtepomp deze warmte om een woning te verwarmen of juist te koelen. Dit gebeurt via een proces dat de omgekeerde werking heeft van een koelkast. Warmtepompen zijn zo in staat om volledig onafhankelijk van aardgas te functioneren, dit noemen wij een all electric warmtepomp. De warmtepomp kan ook in combinatie met een traditionele cv-ketel functioneren, dit noemen wij een hybride warmtepomp.

De verschillen tussen een monobloc warmtepomp en split warmtepomp

Een monobloc lucht/water warmtepomp haalt energie uit de buitenlucht en zet het om in warmte. Het bijzondere is dat alle componenten in één buitenunit zitten. Het gaat dan dus om de compressor, condensor, expansieventiel én de verdamper. Dit systeem gebruikt water, geen koudemiddel. Bij Green Energy Solutions bieden we zowel hybride als all electric monobloc warmtepompen aan.

Een split warmtepomp haalt ook energie uit de buitenlucht, maar heeft zowel een buiten- als ook een binnenunit. Deze zijn met elkaar verbonden middels koudemiddelleidingen. Hier vinden verschillende processen plaats in verschillende units. In de buitenunit vind u de compressor en de verdamper terug. In de binnenunit vindt het condensatieproces plaats. Ook voor split systemen bent u bij ons aan het goede adres.

Het verschil tussen deze warmtepompen zit hem in de volgende punten:

 • De prijs
 • Prestaties
 • Ruimtevereisten

Een split-systeem is over het algemeen een stuk goedkoper en compacter en daardoor ideaal voor beperkte ruimtes. Aan de andere kant is het een feit dat een monobloc hogere prestaties levert en stiller is, maar tegelijkertijd wel meer ruimte vereist. De beste keuze voor u hangt daarom af van de woning en het budget.

Waarom een warmtepomp kopen?

Een warmtepomp kopen, doet u uiteindelijk pas echt wanneer u volledig overtuigd bent van de belangrijkste voordelen van dit systeem. Bij Green Energy Solutions zetten we ze graag voor u op een rijtje:

#1: Zeer milieuvriendelijk

Warmtepompen zijn een duurzame oplossing voor het verwarmen en koelen van uw woning. Zo hebben ze bijvoorbeeld een lage CO2-uitstoot, omdat ze efficiënt gebruik maken van hernieuwbare energiebronnen. Zodoende bent u aanzienlijk minder afhankelijk van fossiele brandstoffen. Dankzij deze integratie van duurzame energiebronnen dragen warmtepompen serieus bij aan een beter milieu en ondersteunen ze de transitie naar een CO2-uitstootvrije toekomst. Het is niet voor niets dat huiseigenaren verplicht zijn om vanaf 2026 bij de vervanging van de cv-ketel over te stappen op een hybride warmtepomp.

#2: Hoge energie-efficiëntie

Verder staan warmtepompen bekend om hun hoge energie-efficiëntie. Zo verbruiken ze minder elektriciteit dan traditionele verwarmingssystemen en leveren ze meer energie in de vorm van warmte. Al met al resulteert dit in aanzienlijk lagere energierekeningen voor de gebruiker. Het efficiënte gebruik van energie betekent ook dat warmtepompen een hoger rendement hebben in vergelijking met conventionele verwarmingssystemen. Hierdoor is een warmtepomp kopen een goede zet wanneer u op de lange termijn flink in de kosten wilt besparen.

#3: Warmtepomp subsidie beschikbaar

De aanschaf van warmtepompen wordt in veel gevallen financieel ondersteund middels een warmtepomp subsidie. Zo hebben we in Nederland de ISDE-regeling Op alle warmtepompen van Green Energy Solutions ontvangt u minimaal €2.775 subsidie wanneer u onze warmtepomp aanschaft. Zo nemen de kosten van de investering fors af, wat een warmtepomp kopen in z’n geheel financieel gezien een stuk aantrekkelijker maakt.

#4: Veelzijdig

Warmtepompen zijn compatibel met bestaande verwarmingssystemen en bieden de flexibiliteit om zowel te verwarmen als te koelen. Hierdoor ervaart u dankzij een warmtepomp het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat. Bovendien maakt de veelzijdigheid ze ook bijzonder geschikt voor verschillende woonomstandigheden, van appartementen tot vrijstaande woningen. Pas uw warmtepomp van Green Energy Solutions volledig aan op uw specifieke behoeften en voorkeuren en ervaar maximaal gepersonaliseerd comfort!

#5: Lange levensduur

Tot slot staan warmtepompen bekend om de lange levensduur en de hoge mate van betrouwbaarheid. Deze systemen gaan langer mee dan traditionele verwarmingssystemen, waardoor ze nagenoeg altijd een financieel slimme investering zijn. Dankzij deze hoge duurzaamheid hoeft u ze niet snel te vervangen. Bovendien heeft u dit ook deels in eigen hand. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van een warmtepomp, zodat u jarenlang geniet van een betrouwbare warmtevoorziening.

Stappenplan (hybride) warmtepomp kopen

Wilt u een (hybride) warmtepomp kopen? Loop dan het volgende stappenplan van Green Energy Solutions langs:

 • 1. Behoefteanalyse: Bepaal of een all electric of hybride warmtepomp kopen het beste aansluit op uw woning en verwarmingsbehoeften. Doe hiervoor een beroep op ons professionele advies. Wij helpen u graag!
 • 2. Vermogensbepaling: Maak een warmteverliesberekening om het benodigde vermogen van de warmtepomp te bepalen.
 • 3. Subsidieonderzoek: Bekijk wat er mogelijk is qua warmtepomp subsidie (ISDE) om van financiële voordelen te profiteren.
 • 4. Leverancier kiezen: Kies een van de samengestelde pakketten van een betrouwbare leverancier als Green Energy Solutions, met kwalitatief hoogwaardige warmtepompen en een goede service.
 • 5. Installatie: Zorg voor een professionele installatie door gekwalificeerde monteurs om optimale werking en efficiëntie te garanderen. Besluit u bij ons een warmtepomp te kopen? Dan verzorgen we indien gewenst ook de installatie!
 • 6. Onderhoudsplan: Stel een onderhoudsplan op of laat u hierin adviseren om de levensduur en prestaties van de warmtepomp te maximaliseren.

Zit u nog met vragen en heeft u behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We adviseren u graag over alles wat komt kijken bij een warmtepomp kopen!

Warmtepomp kopen?

Om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen, vul dan het contact formulier in of bel ons op 085 301 64 55.

GES is de specialist op het gebied van duurzame oplossingen. Met 10 jaar ervaring in huis zijn wij de aangewezen partner in duurzame oplossingen en advies.

Uw bericht is verzonden, bedankt!