Veelgestelde vragen over de ISDE subsidie

Bij Green Energy Solutions (GES) maken we duurzame energie en energiebesparing toegankelijk en aantrekkelijk. Ontdek hoe u kunt profiteren van de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) voor (hybride) warmtepompen, en bereid uw aanvraag goed voor met behulp van de volgende informatie.

ISDE Subsidie: voorwaarden en voordelen

Met de ISDE warmtepomp subsidie stimuleert de overheid het gebruik van duurzame energie en energiebesparing. Green Energy Solutions is geregistreerd bij de overheid, waardoor u deze subsidie kunt benutten voor de aanschaf van onze hoogwaardige warmtepompen. Bij GES ontvangt u een minimale subsidie van €2.775, waardoor de verduurzaming van uw woning nog aantrekkelijker wordt. Neem de tijd om de voorwaarden zorgvuldig door te nemen voordat u de subsidie aanvraagt. Hier zijn enkele belangrijke punten:

Voorwaarden voor de warmtepomp

De warmtepomp moet gloednieuw zijn; gebruikte of tweedehands producten komen niet in aanmerking. De warmtepomp is ontworpen voor zowel ruimteverwarming als tapwaterverwarming, en niet voor een warmtepompdroger.

Voorwaarden voor de installatie

De warmtepomp moet worden geïnstalleerd door een erkend bouwinstallatiebedrijf; zelfinstallatie is niet toegestaan. De installatie moet plaatsvinden in een woning met een bouwjaar voor 1 januari 2019, of u toont aan dat de omgevingsvergunning voor het bouwwerk vóór 1 juli 2018 is aangevraagd.

Voorwaarden voor het aanvragen van de subsidie

Dien de subsidieaanvraag hier in binnen 24 maanden na de installatie van de warmtepomp.

Meldcodelijst

Controleer of uw warmtepomp op de meldcodelijst staat. Vermeld de meldcode bij uw aanvraag. Alle warmtepompen van Green Energy Solutions staan op de meldcodelijst en zijn goedgekeurd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Hoeveel subsidie krijgt u?

Op de (hybride) warmtepompen van Green Energy Solutions ontvangt u minimaal €2.775 subsidie, de exacte hoogte is afhankelijk van het type warmtepomp. Raadpleeg de meldcodelijst op de productpagina voor het specifieke subsidiebedrag. Als uw warmtepomp nog niet op de lijst staat, biedt onze beslisboom u een indicatie van het mogelijke subsidiebedrag.

Documenten en gegevens bij uw aanvraag

Bij het aanvragen van subsidie voor uw warmtepomp levert u de volgende gegevens aan:

1. De meldcode van de warmtepomp.
2. Een gedetailleerde omschrijving van de warmtepomp, inclusief typenummer, merk, of fabrikant.
3. Een factuur en betaalbewijs met de aanschafdatum, bedrag en betaaldata.
4. Het adres van de woningeigenaar en van het bouwinstallatiebedrijf.
5. De installatiedatum.

Bij Green Energy Solutions staan we klaar om u te begeleiden bij elke stap van het subsidieproces. Neem contact met ons op voor deskundig advies en een soepele afhandeling van uw subsidieaanvraag.

ISDE subsidie voor

Contacteer ons 085-3016455

Officiële distributeur

outes

Warmtepomp kopen?

Om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen, vul dan het contact formulier in of bel ons op 085 301 64 55.

GES is de specialist op het gebied van duurzame oplossingen. Met 10 jaar ervaring in huis zijn wij de aangewezen partner in duurzame oplossingen en advies.

Uw bericht is verzonden, bedankt!