OUTES warmtepomp distributeur

Uw partner in duurzame warmtepompen


Welkom bij Green Energy Solutions, uw toegewijde partner voor duurzame warmtepompen. Als de exclusieve geautoriseerde distributeur van OUTES warmtepompen, bieden wij een uitgebreid assortiment aan energie-efficiënte oplossingen voor zowel particuliere als zakelijke toepassingen.


OUTES: uw keuze voor topkwaliteit


Met meer dan 16 jaar ervaring is OUTES een gevestigde naam en wereldleider op het gebied van warmtepomptechnologie. Onze nauwe samenwerking met OUTES stelt ons in staat om u direct toegang te bieden tot geavanceerde warmtepompsystemen. Of u nu op zoek bent naar een all electric warmtepomp of een hybride model, Green Energy Solutions heeft de expertise om aan uw specifieke behoeften te voldoen.


Duurzaamheid en energiebesparing met OUTES warmtepompen


Ontdek de voordelen van warmtepompen bij Green Energy Solutions, waar duurzaamheid hand in hand gaat met energiebesparing. Wij begrijpen dat elke klant unieke eisen heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte OUTES warmtepomp oplossingen die niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst.


Warmtepomp subsidie: bespaar terwijl u investeert met ISDE


Wist u dat u kunt profiteren van warmtepomp subsidies via de ISDE regeling bij de aankoop van een OUTES warmtepomp bij Green Energy Solutions? Wij begeleiden u door het subsidieproces, waarbij we u informeren over beschikbare ISDE subsidies en hoe u optimaal kunt profiteren van financiële voordelen. Maak de overstap naar duurzame energie met Green Energy Solutions.


Uw stap naar duurzaamheid en besparingen


Een warmtepomp kopen is niet alleen een investering in duurzaamheid, maar ook in langdurige kostenbesparingen. Kies voor Green Energy Solutions en ontdek een breed scala aan OUTES warmtepompen die passen bij uw specifieke behoeften. Van all electric tot hybride warmtepompen, wij hebben de juiste oplossing voor uw situatie.


Neem contact op voor uitgebreid advies


Bent u klaar om de overstap te maken naar duurzame verwarming en de voordelen van OUTES te ervaren? Neem vandaag nog contact op met Green Energy Solutions voor uitgebreid advies, gedetailleerde productinformatie en om te profiteren van de expertise van onze warmtepompspecialisten. Wij streven ernaar uw partner te zijn in een groenere en energiezuinigere toekomst.

Ontvang binnen 24 uur een offerte

10 jaar
ervaring

Waarom voor ons kiezen?

GES heeft 10 jaar ervaring in het vak. Wij onderscheiden ons dan ook van andere leveranciers. Hoe? We zetten het voor u op een rij.

  • Aantrekkelije prijzen voor consumenten & installateurs
  • Duidelijk communicatie en een persoonlijke aanpak
  • Begeleiding van A tot Z zodat u er niet alleen voor staat
  • Moderne technologie en duurzame oplossingen
  • Vaste prijs zodat u niet tegen verrassingen aanloopt
  • Altijd een eerlijk en oprecht advies!

Wat klanten over ons zeggen

Zaken Expert
Zaken Expert
een week geleden
Mooi bedrijf. Goede service. Een aanrader.
Lees verder
M.A. Gamal
M.A. Gamal
2 weken geleden
Goed bedrijf, werken netjes en secuur, klantvriendelijk, leveren kwaliteit hebben oog voor details.
Lees verder
Anne-Marie de Nieuwe
Anne-Marie de Nieuwe
2 weken geleden
Bij diverse leveranciers hebben we ons voor zonnepanelen georiënteerd. Bij Green Energy Solutions hadden we het gevoel vakkundig te zijn geadviseerd en daarna snel geholpen.
Lees verder
Ali Houri (AlkhattabNL)
Ali Houri (AlkhattabNL)
2 weken geleden
Absolute aanrader ! Klantvriendelijk maar vooral een bedrijf dat meedenkt en het gras vooral aan je eigen kant als klant groener maakt..anno 2024 is dat echt wel een verademing
Lees verder
Jan de Nieuwe
Jan de Nieuwe
2 weken geleden
Eindelijk weer een bedrijf, dat snel en efficiënt levert. Een verademing met andere leveranciers. Wat men belooft komt men ook na.
Lees verder
Youssef Betti
Youssef Betti
2 weken geleden
Warmtepomp aangeschaft. Zeer tevreden dank jullie wel voor de snelle levering👍
Lees verder
Robert De Jong
Robert De Jong
2 weken geleden
Ik heb onlangs een warmtepomp van Green Energy Solutions aangeschaft en ik ben buitengewoon tevreden met mijn ervaring tot nu toe. Het was een verstandige keuze. Green Energy Solutions heeft mijn verwachtingen overtroffen met hun efficiënte en betrouwbare warmtepompsysteem. Allereerst was ik onder de indruk van de sales vrouw ;) en de professionele en deskundige service die ik ontving bij het kiezen van het juiste model voor mijn klant. Het team van Green Energy Solutions was geduldig en nam de tijd om mijn behoeften en specifieke situatie te begrijpen. De installatie verliep vlot. Wat ik er nog aan kan toevoegen is dat het komt met 5 jaar garantie te hebben.
Lees verder
Sanae Bou
Sanae Bou
2 weken geleden
Ik ben ontzettend tevreden met de waterpomp installatie die Green Energy Solutions aan mijn huis heeft geleverd. Niet alleen is mijn gasverbruik verminderd, maar ik heb ook aanzienlijk bespaard op mijn energierekening. Het proces verliep vlot en ze waren professioneel en vriendelijk. Zeker aan te bevelen!
Lees verder
Dean
Dean
een maand geleden
Duidelijk en vriendelijk te woord gestaan, snel een bezichtiging thuis voor de mogelijkheden en daarna een heldere offerte. Snelle afspraak voor plaatsing, en plaatsing zelf zeer net en vakkundig door twee vriendelijke medewerkers. Zeer tevreden!
Lees verder

Recensies