Thuisbatterij kopen? Wij helpen u graag!

Met een thuisbatterij van Green Energy Solutions kunt u energie opslaan die wordt gegenereerd door zonnepanelen of overige alternatieve energiebronnen. Onze thuisbatterijen zijn ontworpen om de overtollige energie die wordt geproduceerd door de zonnepanelen op te slaan voor later gebruik. Dit betekent dat u stroom kunt gebruiken die u zelf hebt opgewekt, zelfs als de zon niet schijnt of als het energienetwerk uitvalt.

De thuisbatterijen kunnen ook worden opgeladen tijdens daluren, wanneer de energieprijs lager is, en worden gebruikt tijdens piekuren, wanneer de energieprijs hoger is. Dit kan helpen om de energierekening te verlagen en het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen.

Wanneer u een thuisbatterij combineert met zonnepanelen, kunt u zo veel mogelijk van de zelf opgewekte stroom zelf gebruiken en verliest u geen elektriciteit wanneer u zelf veel stroom opwekt op zonnige dagen. Door het zelfverbruik te optimaliseren, geeft u enerzijds minder terug aan het net en moet u ook anderzijds minder energie kopen van het net. Door minder energie aan te kopen op donkere dagen bespaart u heel wat geld, wat de aankoop van een thuisbatterij heel interessant maakt!

Geschikt voor

Particulieren
Bedrijven

Contacteer ons 085-3016455

Officiële distributeur

uhome

Thuisbatterij kopen?


Bekijk hieronder ons uitgebreid assortiment aan geavanceerde energieopslagsystemen!

uhome edison serie

Edison Serie

Eerste Solid-State Lithium-ion ESS: LFP 5.1 & 10.2 kWh, t/m 12kW piekvermogen. Binnen gebruik.

MEER INFORMATIE
uhome star serie

Star Serie

Krachtige lithiumbatterijen: LFP 5.1 / 5.8 / 10 kWh voor binnen & buiten, t/m 10kW piekvermogen.

MEER INFORMATIE
uhome huble serie

Huble Serie

Driefasige 12 kW, 512V batterij: LFP 4 t/m 12 kWh voor binnen & buiten. Inverterbereik 130V - 700V.

MEER INFORMATIE
uhome rack mounted serie

Rekmontage Serie

Stapelbare, krachtige lithiumbatterijen met veelzijdige configuraties en hoge capaciteit voor diverse toepassingen.

MEER INFORMATIE
uhome stacked serie

Gestapelde Serie

Stapelbare lithiumbatterijen: LFP 4.4 t/m 19.2 kWh voor binnen & buiten tot en met 19kW piekvermogen.

MEER INFORMATIE
uhome container serie

Container Serie

ESS containers, perfect voor agrarisch & industrieel gebruik. Betrouwbaar en op maat gemaakt voor efficiëntie.

MEER INFORMATIE

Wat is een thuisbatterij?

Een thuisbatterij van Green Energy Solutions is een slimme oplossing voor het opslaan van overtollige energie die wordt gegenereerd door zonnepanelen of andere alternatieve energiebronnen. Deze batterijen zijn ontworpen om de opgewekte energie op te slaan voor later gebruik, zelfs wanneer de zon niet schijnt of bij een stroomuitval. Met een thuisbatterij optimaliseert u uw energieverbruik en bent u minder afhankelijk van het reguliere elektriciteitsnet.

De technologie achter onze thuisbatterijen is state-of-the-art. Ze maken gebruik van geavanceerde opslagtechnologieën, zoals lithium-ion, waardoor ze efficiënt en betrouwbaar zijn. Hierdoor kunnen huishoudens niet alleen profiteren van duurzame energiebronnen, maar ook genieten van een constante stroomvoorziening, zelfs tijdens onvoorziene gebeurtenissen zoals stroomstoringen.

Opslag en gebruik

Een van de voordelen van onze thuisbatterijen is dat ze energie kunnen opslaan tijdens daluren, wanneer de energieprijs lager is, en deze energie vervolgens kunnen gebruiken tijdens piekuren wanneer de prijzen hoger zijn. Door slim gebruik te maken van deze energieopslag, kunt u niet alleen uw energierekening verlagen, maar ook bijdragen aan het verminderen van het gebruik van fossiele brandstoffen.

Optimalisatie met zonnepanelen

Wanneer u een thuisbatterij combineert met zonnepanelen, maximaliseert u het zelfverbruik van de opgewekte energie. Dit betekent dat u de stroom die u zelf hebt opgewekt, kunt gebruiken wanneer u het nodig hebt, zelfs op dagen zonder zonneschijn. Deze optimalisatie resulteert in minder teruglevering aan het net en besparingen op uw energiekosten, waardoor de investering in een thuisbatterij zeer rendabel wordt.

Bovendien maken onze thuisbatterijen gebruik van geavanceerde laadregelingen die naadloos integreren met uw zonnepanelen. Hierdoor wordt de efficiëntie gemaximaliseerd, en kunt u niet alleen genieten van een constante energievoorziening, maar ook profiteren van grotere zelfvoorziening, zelfs op dagen met wisselende weersomstandigheden.

Waarom een thuisbatterij kopen?

Een thuisbatterij kopen, doet u uiteindelijk pas echt wanneer u volledig overtuigd bent van de belangrijkste voordelen van dit systeem. Bij Green Energy Solutions zetten we ze graag voor u op een rijtje:

#1: Zelfvoorzienend en betrouwbaar

Thuisbatterijen voorzien in een onafhankelijke energievoorziening, wat vooral cruciaal is tijdens stroomuitval. Met de mogelijkheid om uw eigen opgewekte energie op te slaan, blijft uw huishouden draaiende, zelfs als het reguliere elektriciteitsnet tijdelijk niet beschikbaar is.

#2: Kostenbesparing

Door overtollige energie op te slaan tijdens daluren, wanneer de energieprijzen lager zijn, en deze te gebruiken tijdens piekuren, waar de prijzen stijgen, kunt u aanzienlijke besparingen realiseren op uw energierekening. De thuisbatterij fungeert als een slimme buffer, waardoor u profiteert van gunstige tarieven.

#3: Milieuvriendelijk

Thuisbatterijen dragen bij aan een duurzame levensstijl door de efficiëntie van hernieuwbare energiebronnen te maximaliseren. Door uw zelf opgewekte zonne-energie op te slaan en te gebruiken wanneer nodig, vermindert u niet alleen uw afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, maar draagt u ook actief bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot.

#4: Flexibel en efficiënt

De flexibiliteit die een thuisbatterij biedt, stelt u in staat om opgeslagen energie op het meest geschikte moment te gebruiken. Of het nu gaat om het voeden van uw huis tijdens piekuren of het ondersteunen van uw energiebehoeften tijdens een stroomuitval, de thuisbatterij biedt een aanpasbare oplossing voor uw specifieke behoeften.

Stappenplan thuisbatterij kopen

Overweegt u de aanschaf van een thuisbatterij? Volg dan dit stappenplan van Green Energy Solutions:

  • 1. Energiebehoefte analyseren: Bepaal uw energiebehoefte en bespreek met onze experts of een thuisbatterij de juiste keuze is voor uw situatie.
  • 2. Capaciteitsbepaling: Bereken de benodigde capaciteit van de thuisbatterij op basis van uw energieverbruik en behoeften.
  • 3. Financiële voordelen: Ontdek welke financiële voordelen beschikbaar zijn, zoals eventuele subsidies, om de kosten van de investering te verminderen.
  • 4. Leverancier kiezen: Kies voor Green Energy Solutions, een betrouwbare leverancier met hoogwaardige thuisbatterijen en uitstekende service.
  • 5. Professionele installatie: Laat uw thuisbatterij professioneel installeren door gekwalificeerde monteurs voor optimale prestaties.
  • 6. Onderhoudsplan: Stel een onderhoudsplan op om de levensduur en prestaties van uw thuisbatterij te waarborgen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over thuisbatterijen? Neem gerust contact met ons op. We adviseren u graag over alles wat u moet weten bij de aanschaf van een thuisbatterij!

Thuisbatterij kopen?

Om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen, vul dan het contact formulier in of bel ons op 085 301 64 55.

GES is de specialist op het gebied van duurzame oplossingen. Met 10 jaar ervaring in huis zijn wij de aangewezen partner in duurzame oplossingen en advies.

Uw bericht is verzonden, bedankt!