Dé duurzame specialist met échte vakkennis!

Bij Green Energy Solutions staat de klant centraal en zijn wij pas tevreden als u dat ook bent. Met 10 jaar ervaring en grote passie voor duurzame oplossingen staat ons team graag voor u klaar. Een open en eerlijke manier van communiceren vinden we daarbij belangrijk. We voorzien u graag van de beste installaties en duurzaamste producten, maar vertellen ook wanneer iets minder geschikt is voor u of uw woning. Samen gaan we vervolgens op zoek naar de beste oplossing. We zetten onze kennis en kunde graag in om u van dienst te zijn.


Investeren in duurzaamheid


Duurzaamheid is belangrijker dan ooit. Vanaf 2026 wordt het zelfs verplicht om bij vervanging van uw cv-ketel een warmtepomp te laten installeren. Door het gebruik van een warmtepomp kunt u uw huis verwarmen zonder dat u gebruik maakt van aardgas. Beter voor het milieu en een stuk fijner voor de portemonnee. Door middel van zonnepanelen kunt u uw elektriciteitsbehoeften voorzien van groene stroom. U kunt dus de energiebehoefte van uw warmtepomp voorzien door het gebruik van zonnepanelen. Met een thuisbatterij (eventueel in combinatie met zonnepanelen) kunt u stroom opslaan en later gebruiken.


Ervaren installateurs


Onze installateurs zijn experts in het installeren en onderhouden van warmtepompen, zonnepanelen en thuisbatterijen. Ook voor duurzaam advies zijn wij de juiste partner. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u in iedere branche van dienst zijn. Of u nu een project ontwikkelaar bent or een cosument, wij staan graag voor u klaar.


Streven naar perfectie


Elke dag een stukje beter. Dat is waar we naar streven. Dit doen we door kritisch naar onszelf te kijken en te luisteren naar uw wensen. Hierdoor kunnen we blijven verbeteren en u beter van dienst zijn. Want dat is waar het ons uiteindelijk om te doen is; De beste installaties en betrouwbare service voor Гє.

Ontvang binnen 24 uur een offerte

10 jaar
ervaring

Waarom voor ons kiezen?

GES heeft 10 jaar ervaring in het vak. Wij onderscheiden ons dan ook van andere leveranciers. Hoe? We zetten het voor u op een rij.

  • Aantrekkelije prijzen voor consumenten & installateurs
  • Duidelijk communicatie en een persoonlijke aanpak
  • Begeleiding van A tot Z zodat u er niet alleen voor staat
  • Moderne technologie en duurzame oplossingen
  • Vaste prijs zodat u niet tegen verrassingen aanloopt
  • Altijd een eerlijk en oprecht advies!

Wat klanten over ons zeggen

Zaken Expert
Zaken Expert
een week geleden
Mooi bedrijf. Goede service. Een aanrader.
Lees verder
M.A. Gamal
M.A. Gamal
2 weken geleden
Goed bedrijf, werken netjes en secuur, klantvriendelijk, leveren kwaliteit hebben oog voor details.
Lees verder
Anne-Marie de Nieuwe
Anne-Marie de Nieuwe
2 weken geleden
Bij diverse leveranciers hebben we ons voor zonnepanelen georiënteerd. Bij Green Energy Solutions hadden we het gevoel vakkundig te zijn geadviseerd en daarna snel geholpen.
Lees verder
Ali Houri (AlkhattabNL)
Ali Houri (AlkhattabNL)
2 weken geleden
Absolute aanrader ! Klantvriendelijk maar vooral een bedrijf dat meedenkt en het gras vooral aan je eigen kant als klant groener maakt..anno 2024 is dat echt wel een verademing
Lees verder
Jan de Nieuwe
Jan de Nieuwe
2 weken geleden
Eindelijk weer een bedrijf, dat snel en efficiënt levert. Een verademing met andere leveranciers. Wat men belooft komt men ook na.
Lees verder
Youssef Betti
Youssef Betti
2 weken geleden
Warmtepomp aangeschaft. Zeer tevreden dank jullie wel voor de snelle levering👍
Lees verder
Robert De Jong
Robert De Jong
2 weken geleden
Ik heb onlangs een warmtepomp van Green Energy Solutions aangeschaft en ik ben buitengewoon tevreden met mijn ervaring tot nu toe. Het was een verstandige keuze. Green Energy Solutions heeft mijn verwachtingen overtroffen met hun efficiënte en betrouwbare warmtepompsysteem. Allereerst was ik onder de indruk van de sales vrouw ;) en de professionele en deskundige service die ik ontving bij het kiezen van het juiste model voor mijn klant. Het team van Green Energy Solutions was geduldig en nam de tijd om mijn behoeften en specifieke situatie te begrijpen. De installatie verliep vlot. Wat ik er nog aan kan toevoegen is dat het komt met 5 jaar garantie te hebben.
Lees verder
Sanae Bou
Sanae Bou
2 weken geleden
Ik ben ontzettend tevreden met de waterpomp installatie die Green Energy Solutions aan mijn huis heeft geleverd. Niet alleen is mijn gasverbruik verminderd, maar ik heb ook aanzienlijk bespaard op mijn energierekening. Het proces verliep vlot en ze waren professioneel en vriendelijk. Zeker aan te bevelen!
Lees verder
Dean
Dean
een maand geleden
Duidelijk en vriendelijk te woord gestaan, snel een bezichtiging thuis voor de mogelijkheden en daarna een heldere offerte. Snelle afspraak voor plaatsing, en plaatsing zelf zeer net en vakkundig door twee vriendelijke medewerkers. Zeer tevreden!
Lees verder

Recensies