Deskundige warmtepomp installatie: Green Energy Solutions

Bij Green Energy Solutions begrijpen we dat het installeren van een warmtepomp geen simpele doe-het-zelfklus is. Het vereist expertise en ervaring om ervoor te zorgen dat uw warmtepomp optimaal functioneert en voldoet aan alle veiligheidsnormen. Bij Green Energy Solutions zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige warmtepomp installaties, ondersteund door ons netwerk van gecertificeerde installateurs.


Waarom een warmtepomp laten installeren?


Sinds de nieuwe regelgeving die op 1 april 2023 van kracht werd, is het verplicht om uw warmtepomp te laten installeren door een erkende installateur. Dit is niet alleen wettelijk verplicht, maar ook essentieel om ervoor te zorgen dat uw warmtepomp veilig en efficiënt werkt. Bij Green Energy Solutions werken we samen met F-gassen gecertificeerde installateurs die voldoen aan alle vereisten van de nieuwe wetgeving.


Ons installatienetwerk


Hoewel we ons installatienetwerk voortdurend uitbreiden, bedienen we momenteel warmtepomp installaties aan in Drenthe, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Noord-Brabant, Overijssel, Utrecht en Zuid-Holland. Onze installateurs zijn zorgvuldig geselecteerd en staan klaar om een hoogwaardige warmtepomp installatie te leveren en te installeren.


Kosten van warmtepomp installatie


Bij Green Energy Solutions zijn al onze prijzen inclusief installatie en alle benodigde onderdelen. Voor een complete warmtepomp installatie betaalt u bij ons gemiddeld €6.295,-. Dit omvat niet alleen de installatie van de warmtepomp zelf, maar ook de installatie van een buffervat en vuilafscheider.


4. Comfort en gemak:


Dankzij de mogelijkheid om zowel te verwarmen als te koelen, bieden warmtepompen een veelzijdige oplossing die zich aanpast aan de seizoenen en uw persoonlijke voorkeuren. Of het nu gaat om het behouden van een aangename temperatuur in uw huis tijdens koude winterdagen of om verkoeling te bieden tijdens warme zomers, warmtepompen zorgen voor een constant en comfortabel binnenklimaat. Bovendien is de OUTES warmtepomp uitgerust met geavanceerde bedieningsopties, zoals een slimme thermostaat en een mobiele applicatie, waardoor u eenvoudig de instellingen kunt aanpassen en uw comfortniveau kunt optimaliseren, allemaal met slechts een paar tikken op uw smartphone of tablet.


Hybride warmtepomp installatie


Het installeren van een hybride warmtepomp is een snelle en efficiënte manier om uw huis te verwarmen. Deze systemen kunnen vaak binnen twee dagen worden geïnstalleerd en bieden de voordelen van zowel een warmtepomp als een traditionele cv-ketel. Bij Green Energy Solutions helpen we u graag bij het kiezen en installeren van de juiste hybride warmtepomp voor uw huis.


Installatie in bestaande woningen


Een warmtepomp kan worden geïnstalleerd in bestaande woningen, mits aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Het is belangrijk dat uw huis goed geïsoleerd is en minimaal energielabel B heeft om optimaal te profiteren van een warmtepomp.


Onderhoud en service


Bij Green Energy Solutions bieden we ook onderhouds- en servicepakketten aan voor uw warmtepomp. Voor een vast maandelijks bedrag zorgen wij ervoor dat uw warmtepomp goed blijft functioneren en staan we klaar om eventuele problemen snel op te lossen.


Kies voor Green Energy Solutions voor hoogwaardige warmtepomp installaties en betrouwbare service. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

Onze Producten

warmtepomp

Warmtepomp

Met een warmtepomp heeft u milieuvriendelijke verwarming en warm water. Bekijk snel ons aanbod. Met subsidie nu extra aantrekkelijk.

MEER INFORMATIE
thuisbatterij

Thuisbatterij

Met een thuisbatterij (eventueel in combinatie met zonnepanelen) kunt u stroom opslaan en later gebruiken. Dat is voordeliger dan salderen.

MEER INFORMATIE
zonnepanelen

Zonnepanelen

Met zonnepanelen kunt u honderden euro's op uw energierekening besparen. Zonnepanelen wekken uw eigen duurzame stroom op.

MEER INFORMATIE

Onze Voordelen

Bereikbaar voor spoed

Voorbereid op de toekomst

Gecertificeerde vakmannen

Altijd in de buurt