Uhome thuisbatterij distributeur

Uw partner in duurzame energieopslag


Welkom bij Green Energy Solutions, uw betrouwbare partner voor duurzame thuisbatterijen. Als de exclusieve geautoriseerde distributeur van Uhome Smart Energy, bieden wij een uitgebreid assortiment aan geavanceerde energieopslagsystemen voor zowel particuliere als zakelijke toepassingen.


Uhome Smart Energy: onze omgeving, onze energie, onze toekomst


Bij Uhome Smart Energy draait alles om het vervullen van klantbehoeften en het nastreven van een missie met de focus op "onze omgeving, onze energie, onze toekomst." Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van lithium-ionbatterijen voor residentiële energieopslagsystemen en kleine industriële en commerciële energieopslagsystemen. Deze producten hebben internationale certificeringen behaald, waaronder UL, IEC, CEC en CE. De Uhome energieopslagbatterijen bieden klanten een geweldige gebruikerservaring.


Duurzaamheid en onafhankelijkheid met Uhome technologie


Ontdek de voordelen van energieopslag bij Green Energy Solutions, waar duurzaamheid hand in hand gaat met energieonafhankelijkheid. Uhome's geavanceerde technologie, ondersteund door het eigen geavanceerde BMS en gepatenteerde technologie, waarborgt niet alleen betrouwbaarheid maar draagt ook bij aan een groenere en duurzamere toekomst.


Energieopslagsubsidies: optimaliseer uw investering


Wist u dat u kunt profiteren van zakelijke subsidies voor energieopslag oplossingen? Bij de aankoop van Uhome energieopslagbatterijen via Green Energy Solutions begeleiden we u door het subsidieproces. We informeren u over beschikbare subsidies en helpen u optimaal te profiteren van financiële voordelen. Maak de overstap naar duurzame energieopslag met Green Energy Solutions.


Uw stap naar duurzame energie en kostenbesparingen


Een Uhome energieopslagbatterij aanschaffen is niet alleen een investering in duurzaamheid, maar ook in langdurige kostenbesparingen. Kies voor Green Energy Solutions en ontdek een uitgebreid assortiment Uhome energieopslagbatterijen die perfect passen bij uw specifieke behoeften. Van thuisgebruik tot zakelijke toepassingen, wij hebben de juiste oplossing voor uw situatie.


Neem contact op voor deskundig advies


Bent u klaar om de overstap te maken naar duurzame energieopslag en te profiteren van de voordelen van Uhome Smart Energy? Neem vandaag nog contact op met Green Energy Solutions voor deskundig advies, gedetailleerde productinformatie en om te profiteren van de expertise van onze energieopslag specialisten. Wij streven ernaar uw partner te zijn in een groenere en energie-efficiëntere toekomst.

Ontvang binnen 24 uur een offerte

10 jaar
ervaring

Waarom voor ons kiezen?

GES heeft 10 jaar ervaring in het vak. Wij onderscheiden ons dan ook van andere leveranciers. Hoe? We zetten het voor u op een rij.

  • Aantrekkelije prijzen voor consumenten & installateurs
  • Duidelijk communicatie en een persoonlijke aanpak
  • Begeleiding van A tot Z zodat u er niet alleen voor staat
  • Moderne technologie en duurzame oplossingen
  • Vaste prijs zodat u niet tegen verrassingen aanloopt
  • Altijd een eerlijk en oprecht advies!

Wat klanten over ons zeggen

Zaken Expert
Zaken Expert
een week geleden
Mooi bedrijf. Goede service. Een aanrader.
Lees verder
M.A. Gamal
M.A. Gamal
2 weken geleden
Goed bedrijf, werken netjes en secuur, klantvriendelijk, leveren kwaliteit hebben oog voor details.
Lees verder
Anne-Marie de Nieuwe
Anne-Marie de Nieuwe
2 weken geleden
Bij diverse leveranciers hebben we ons voor zonnepanelen georiënteerd. Bij Green Energy Solutions hadden we het gevoel vakkundig te zijn geadviseerd en daarna snel geholpen.
Lees verder
Ali Houri (AlkhattabNL)
Ali Houri (AlkhattabNL)
2 weken geleden
Absolute aanrader ! Klantvriendelijk maar vooral een bedrijf dat meedenkt en het gras vooral aan je eigen kant als klant groener maakt..anno 2024 is dat echt wel een verademing
Lees verder
Jan de Nieuwe
Jan de Nieuwe
2 weken geleden
Eindelijk weer een bedrijf, dat snel en efficiënt levert. Een verademing met andere leveranciers. Wat men belooft komt men ook na.
Lees verder
Youssef Betti
Youssef Betti
2 weken geleden
Warmtepomp aangeschaft. Zeer tevreden dank jullie wel voor de snelle levering👍
Lees verder
Robert De Jong
Robert De Jong
2 weken geleden
Ik heb onlangs een warmtepomp van Green Energy Solutions aangeschaft en ik ben buitengewoon tevreden met mijn ervaring tot nu toe. Het was een verstandige keuze. Green Energy Solutions heeft mijn verwachtingen overtroffen met hun efficiënte en betrouwbare warmtepompsysteem. Allereerst was ik onder de indruk van de sales vrouw ;) en de professionele en deskundige service die ik ontving bij het kiezen van het juiste model voor mijn klant. Het team van Green Energy Solutions was geduldig en nam de tijd om mijn behoeften en specifieke situatie te begrijpen. De installatie verliep vlot. Wat ik er nog aan kan toevoegen is dat het komt met 5 jaar garantie te hebben.
Lees verder
Sanae Bou
Sanae Bou
2 weken geleden
Ik ben ontzettend tevreden met de waterpomp installatie die Green Energy Solutions aan mijn huis heeft geleverd. Niet alleen is mijn gasverbruik verminderd, maar ik heb ook aanzienlijk bespaard op mijn energierekening. Het proces verliep vlot en ze waren professioneel en vriendelijk. Zeker aan te bevelen!
Lees verder
Dean
Dean
een maand geleden
Duidelijk en vriendelijk te woord gestaan, snel een bezichtiging thuis voor de mogelijkheden en daarna een heldere offerte. Snelle afspraak voor plaatsing, en plaatsing zelf zeer net en vakkundig door twee vriendelijke medewerkers. Zeer tevreden!
Lees verder

Recensies